Pacienții unui spital de stat primesc mâncare în farfurii cu sigla PSD

Farfurii cu sigla PSD pentru bolnavii de la Institutul Matei Balș din București. Foto: G4media.ro

Pacienții Institutului de boli infecțioase Matei Balș din București primesc mâncare în farfurii inscripționate cu sigla PSD.

Mai mult, cei trei trandafiri ai partidului sunt însoțiți de mesajul: ”Peia Sprijinul Dumneavoastră”. Cel mai probabil nu este vorba de o greșeală de ortografie, ci o trimitere la fostul deputat PSD Ninel Peia.

Acesta a fost exclus din PSD în martie 2016, după ce a susținut că vaccinurile au provocat îmbolnăvirile unor copii în județul Argeș, care, de fapt, sufereau din cauza unei tulpini periculoase a bacteriei E. coli.

Potrivit G4Media.ro, farfuriile cu sigla PSD au fost folosite timp de câteva zile la ”Matei Balș”, însă managerul spitalului, Adrian Streinu Cercel, nu a oferit nicio explicație.

Streinu Cercel, profesor universitar și membru al Senatului la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București, conduce Institutul Matei Balș de peste două decenii.

Managerul a fost anchetat de Agenția Națională de Integritate în 2015, după ce s-a aflat în stare de incompatibilitate pentru că a fost simultan manager al Institutului Matei Balș, secretar ştiinţific al Senatului Universității de Medicină, precum şi secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.