Ramzey, orfanul britanic adoptat de o familie de români

ramzey
Ramzey s-a născut la Londra, în 2010, fiind adus pe lume de o mamă egipteană decăzută din drepturi după ce îşi abandonase alţi doi copii. Titu Vânătoru, lăutar din Buzău, se afla în acelaşi spital pentru o operaţie complicată, pentru plata căreia îşi vânduse toate instrumentele.  

„Am fost martorul unui scandal care era în jurul acestui copilaş. Cred că Dumnezeu a vrut ca eu să fiu acolo”, spune Titu Vânătoru, tatăl adoptiv al lui Ramzey, pentru Adevărul. Acum, după adopţie, băieţelul a mai primit un prenume – Aurică.

Statul englez i-a verificat atent pe părinţii care au depus cererea de adopţie. I-au intervievat, le-au vizitat casa, le-au analizat veniturile şi, apoi, le-au permis să îl adopte pe Ramzey.

”M-am obişnuit cu el, îl duc în parc, ne plimbăm, vine dimineaţa la mine, îmi spune mama mea. E numai după mine toată ziua”, povesteşte Maria Vânătoru, mama adoptivă. Ramzey are, în România, şi o soră, fiica soţilor Vânătoru.

Pentru britanici, adopţia lui Ramzey este unică. Până acum, niciun copil din Marea Britanie nu a ajuns să fie înfiat de o familie de români.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te poţi alătura, cu un Like, comunităţii de cititori de ştiri pozitive de pe pagina noastră de Facebook.



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version