Orban: „Nu am emoții în privința victoriei, ci doar în privința scorului”

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Premierul PNL Ludovic Orban a votat deja în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, duminică, 24 noiembrie.

Întrebat de un reporter dacă are emoții, Ludovic Orban a răspuns că este sigur de victoria lui Klaus Iohannis.

„Nu am emoții în privința victoriei candidatului pe care îl sprijin, ci doar în privința scorului. Și sper să fie un scor cât mai categoric, astfel încât voința românilor pentru o Românie normală, o Românie dezvoltată, o Românie respectată în lume să fie cât mai clară și cât mai puternic exprimată cu ocazia celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale”, a declarat Ludovic Orban.

„Am votat pentru o Românie în care instituțiile statului să servească cetățeanul, în care legea e lege pentru toți, o Românie care să fie casa fiecărui român, atât de primitoare încât să-i facă și pe cei din diaspora să se întoarcă acasă”, a mai spus el.

Întrebat ce mesaj are pentru cei indeciși, premierul României a subliniat importanța votului: „Am un mesaj pentru români: să își exercite dreptul de vot, este un drept fundamental. Atunci când sunt alegeri românii au posibilitatea de a alege în ce direcție se îndreaptă țara. Chiar dacă unii consideră că un vot reprezintă mult prea puțin, eu le spun că pic cu pic se face mare, vot cu vot România poate fi readusă pe drumul cel drept”.

Județele fruntașe la vot până la ora 10 dimineața

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.