Membru CNA: ”Olivia Steer nu vine chiar din cer. Este soția lui Andi Moisescu”

Olivia Steer a expus, la Antena 3, opinii care sunt în contradicție cu cercetările medicale (Foto: oliviasteer.ro)
Foto: oliviasteer.ro

Postul Antena 3 a fost amendat cu 25.000 de lei pentru ediția emisiunii ”Sinteza zilei” în care Olivia Steer și-a expus convingerile privind tratamentele medicale.

Olivia Steer și-a expus controversatele opinii în cadrul emisiunii, care nu a invitat niciun medic sau specialist care să exprime alte puncte de vedere.

Interesant este că sancțiunea impusă postului TV a fost votată de şapte dintre cei opt membri care au participat la şedinţă – Orsloya Eva Borsos, Monica Gubernat, Florin Gabrea, Dorina Rusu, Gabriel Tufeanu, Viorel Vasile Buda şi Radu Herjeu –, iar Radu Călin Cristea s-a opus.

”Faptul că accepţi de dragul audienţei să faci o emisiune pe un subiect important şi accepţi să nu inviţi pe nimeni din partea cealaltă, eu cred că asta este doar problema moderatorului. Doamna Olivia Steer poate să spună ce vrea dânsa, din experienţa personală, dar aţi observat că nu a povestit despre experienţa personală, a citat nişte cercetători fără să îi numească“, a spus, potrivit News.ro, Radu Herjeu.

Lipsa de pregătire în domeniul medical a Oliviei Steer a fost taxată de CNA, însă Radu Călin Cristea, cel care s-a opus, a spus că în privința vaccinurilor el ”ar fi mai liberal și ar lăsa libertarea de exprimare să zburde mai mult”, potrivit Pagina de Media.

”Olivia Steer nu vine chiar din cer, ea e soţia lui Andi Moisescu şi face parte din numeroase asociaţii vegane. Făcând parte din aceste asociaţii, probabil că are un anumit tip de documentare. Am înţeles de asemenea că a avut situaţii tensionate în familie, ceea ce ar fi determinat-o să acumuleze multe informaţii despre această poveste. E un punct de vedere“, a precizat acesta.

15 adevăruri cruciale despre vaccinuri pe care orice părinte din România ar trebui să le știe