Olguța Vasilescu, mesaj pentru Iohannis: „Neamțule care te dai oltean”

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a cărei numire la Ministerul Transporturilor a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis, i-a transmis acestuia că dacă ar fi acceptat-o, drumul până la Craiova ar fi fost făcut pe jumătate.

„Klaus, neamţule care te dai „oltean”, ţi-a plăcut drumul până la Craiova? Îţi garantez că dacă semnai să fiu ministru la Transporturi, până acum era jumătate făcut!”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la o reuniune a liberalilor de la Craiova, că, pe scurt, PSD pentru România a fost și este o catastrofă. De asemenea, Iohannis a mai spus și că PSD a promis „marea cu sarea” și nu a făcut nimic.

Președintele a mai spus că a venit cu maşina de la Piteşti la Craiova. „M-am aşteptat să găsesc o bucată de drum rapid sau de autostradă, pentru că de când sunt eu în politică PSD promite ba autostradă, ba drum rapid. Acest drum evident nu este, dar în rest, dacă ne uităm prin ţară, PSD a realizat mii de km. de autostradă… cu creionul, dar în fapt nimic. Autostrăzi promise nu avem”, a adăugat preşedintele.

Oficial, lucrările la drumul expres Craiova – Pitești au început pe 22 mai, în prezența fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Jurnaliștii de la Gazeta de Sud au scris atunci că evenimentul a fost organizat cu două zile înainte de finalul campaniei pentru europarlamentarele din 26 mai, prilej numai bun pentru PSD să se laude din nou cu acest proiect, pe care social-democraţii îl scot la înaintare de fiecare dată, înainte de alegeri.

„Autostrada” sau „drumul expres“ au fost promise de mai bine de 15 ani, ele fiind teme de campanie atât la alegerile din 2012, cât şi la cele din 2016, mai spun jurnaliștii craioveni.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.