Olguța Vasilescu, către Nicușor Dan: Băiețaș, o să simți ce simțeau ăia pe care îi atacai în haită

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Deputatul PSD Olguța Vasilescu i-a transmis un mesaj pe Facebook lui Nicușor Dan, după conferința de presă pe care acesta a susținut-o în Sectorul 5, condusă de social-democratul Daniel Florea, în timpul căreia a fost buruiat de mai multe mașini de salubrizare.

Olguța Vasilescu i se adresează cu apelativul „băiețaș” și îi spune că va simți „ce simțeau ăia” pe care Nicușor Dan îi „ataca cu haita sa”.

„Nicușor Dan plânge de mama focului pe la tv că se comportă și alții cu el cum se comporta USR cu ai noștri pe vremea când era el președinte acolo. <<Cer bun simț de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui să își exprime punctul de vedere fără să deranjeze>>.

Băiețaș, e o vorbă în popor: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Mai ții minte când stăteai atârnat de tribună parlamentului cu pancartă de gât și nu ii lăsai pe deputații PSD să vorbească? Sau cum mergeai peste ei în conferinte de presă? Ai uitat? O să-ți mai amintești din când în când… Și o să simți ce simțeau și aia pe care îi atacai cu haita ta….

Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribună să i se adreseze ceilalți cu respect. Altul care ne bagă telefonul în ochi și punea muzică la maxim la boxe, în comisiile parlamentare, cât să nu se poată lucra… Nici măcar nu îl jignise cineva! După ce au făcut pe revoluționarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viță nobilă și pretind să li te adresezi că la boieri… Poate vă luați și o cămașă pe voi și puneți o cravată la ea, dacă tot veniți să vorbiți în parlament și mai pretindeți și respect!”, a reacționat Olguța Vasilescu pe Facebook.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.