Oglinda magică de nuntă, o distracție… ireală!

oglinda magica nunta

E ziua nuntii tale, momentul mult visat, incarcat de emotii si de fericire. Ce poate fi mai frumos in aceasta zi speciala, decat sa o petreci la maximum alaturi de invitatii tai? Un program de divertisment cat mai variat, cu multe surprize, reprezinta cheia unei nunti de neuitat.

Vrei sa duci distractia la un alt nivel? Adu oglinda magica nunta in peisajul propriei nunti. Cu siguranta nu vei putea sa ii rezisti, iar cei dragi tie vor avea parte de o petrecere pe cinste.

Ce este oglinda magica de nunta?

Aceasta este o varianta moderna a cabinei foto. Arata ca o oglinda obisnuita, de dimensiuni mari, cu diferenta ca fata acesteia este un ecran foto de tip touchscreen. Astfel, ai posibilitatea sa vezi fotografiile in oglinda inainte de a apasa pe ecran pentru a le realiza. Acest lucru iti permite sa te pregatesti pentru cel mai bun instantaneu.

Fotografiile sunt printate pe loc, in diferite formate, pe hartie foto magnetica sau normala. Oglinda foto are un aspect elegant si poate fi integrata cu usurinta in orice decor de nunta.

Este dificil de utilizat?

In niciun caz! Oglinda magica de nunta este foarte usor de utilizat, de catre orice persoana, mai ales ca beneficiezi de ajutorul si indrumarea unui specialist pe toata perioada pentru care ai inchiriat-o. Astfel, poti sta fara nicio grija! Distreaza-te si lasa oglinda sa imortalizeze fiecare moment.

Fotografii calitative, printate in mai putin de 10 secunde

Metoda de imprimare prin proces termic da rezistenta fotografiei in timp. Calitatea este foarte buna, iar culorile isi pastreaza intensitatea o perioada indelungata. Exista si varianta de a opta pentru fotografii magnetice. Astfel, invitatii pot pastra aceste amintiri atasate pe orice obiect metalic (de ex., pe frigider).

oglinda magica nunta

Oglinda magica de nunta si accesoriile haioase

Oglinda magica vine la pachet cu accesorii haioase, care vor putea fi purtate de invitati in timpul fotografiilor, spre amuzamentul tuturor. Oaspetii vor putea alege intre a folosi palarii, ochelari, peruci, precum si mesaje haioase scrise direct pe oglinda, fundaluri diverse si animatii personalizate.

Un plus de unicitate printr-o gama bogata de rame

Poti opta pentru rame diverse, care vor infrumuseta fotografiile. Ramele nu ocupa mult spatiu si vor fi imprimate direct pe poza, pentru a incadra frumos si elegant un grup mai mare sau mai redus de invitati. Fotografiile obtinute pot inlocui cu succes marturiile pe care mirii le ofereau nuntasilor.

Cat timp poti sa inchiriezi o oglinda magica la nunta?

Oglinda va fi montata inainte de inceperea evenimentului, iar durata de prestare va fi calculata de la momentul inceperii petrecerii.

In functie de numarul de invitati, poti opta pentru a inchiria oglinda intre 4 si 8 ore. Daca organizezi o nunta cu un numar redus de invitati, atunci o poti inchiria pentru 4 ore, iar daca la eveniment vor fi prezente peste 100 de persoane, poti alege un pachet de 6 sau de 8 ore. In acest fel, invitatii tai vor avea timp suficient sa se fotografieze alaturi de familie, prieteni, colegi si vor ramane cu amintiri de neuitat.

Distractie si amuzament garantate

Uimitor cum poate oglinda magica nunta pusa la dispozitie de petrecem.ro sa aduca atata voie buna! Petrecerea ajunge la nivelul la care imaginatia si creativitatea fiecaruia poate prinde contur si toate acestea chiar la nunta ta. O palarie extravaganta, niste ochelari supradimensionati in culori neon, o peruca haioasa, mesaje comice personalizate scrise chiar de tine pe oglinda, toate acestea vor strange multe amintiri amuzante alaturi de cei mai importanti oameni din viata ta.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.