Oferte spectaculoase de cazare în Delta Dunării: Planuiește o vacanță într-un mic paradis terestru!

cazare delta dunarii

Cand nu te poti hotari intre o vacanta la mare sau la munte, ar trebui sa incerci un loc cu totul deosebit nu doar in Romania, ci in lume, cum este Delta Dunarii. Aici te vei putea delecta pe indelete cu spectacolul unic oferit de natura.

Dupa ce au traversat 10 tari si nu mai putin de 4 capitale din continentul european, apele involburate ale Dunarii formeaza una dintre cele mai mari si mai bine conservate delte si ceea ce este considerat cel mai tanar teritoriu din Europa. Fiind o zona umeda, aceasta este prielnica dezvoltarii vietii, iar Delta devine un veritabil paradis natural.

Alege cele mai bune oferte de cazare Delta Dunarii!

Vrei sa descoperi frumusetea unica a acestui loc? Atunci trebuie sa stii ca o mare parte din farmecul si misterul Deltei este constituita din faptul ca este un loc relativ greu accesibil, aspect care contribuie la frumusetea sa. Astfel, una dintre cele mai bune variante ar fi sa apelezi la agentia de turism Christian Tour pentru a gasi optiuni convenabile de cazare Delta Dunarii.

Delta ramane un loc salbatic, unde omul nu a imblanzit natura, ci, din contra, pare ca natura l-a schimbat pe om. In mod asemanator, turistii care sunt interesati de optiuni de cazare Delta Dunarii cauta liniste, zile de odihna si comuniunea cu natura. Iar Delta le ofera exact ceea ce isi doresc!

In oferta agentiei de turism Christian Tour, vei gasi peste 9 optiuni de cazare Delta Dunarii, formate atat din hoteluri, cat si din vile tip A. Totodata, te poti caza in Sfantul Gheorghe, unde vei avea acces la plajele curate si linistite din zona. Asadar, iata doar cateva optiuni pe care le ai la dispozitie!

Hoteluri plutitoare Anastasia

O metoda inedita de cazare este reprezentata de Hotelurile plutitoare Anastasia 1 si 2, care pot caza pana la 34 de persoane in camere prevazute cu facilitati proprii. Restaurantul si barul hotelului pun la dispozitie preparate traditionale de peste, precum borsul, racii fierti, stiuca umpluta, icrele si multe altele.

Datorita faptului ca aceste hoteluri detin flota proprie de salupe si barci cu motor, turistii pot desfasura cum se cuvine excursii, croaziere, activitati de birdwatching si pescuit.

Hotel Lebada Luxury Resort & Spa

Alta optiune de exceptie este reprezentata de singura locatie de 5 stele din Delta, Hotelul Lebada Luxury Resort & Spa. Scopul acestei unitati de cazare este de a te ajuta sa descoperi in tine insuti linistea si farmecul care domina peisajul din Delta.

Pentru a indeplini acest obiectiv, Hotelul Lebada include facilitati de top, precum piscina semi-olimpica, zona de spa, sauna, terenuri de sport, centru de fitness si multe altele. Astfel, este locul perfect pentru a-ti petrece vacanta la care visezi de mult timp!

Hotel Insula Nada Apelor resort Maliuc

Mult mai accesibil din punct de vedere financiar, acest hotel te va face sa te simti ca acasa atunci cand ajungi in Delta Dunarii. Aici ai acces la piscina exterioara, iar oferta pusa la dispozitie de Christian Tour include masa in functie de oferta aleasa si asistenta turistica pe perioada sejurului.

Acceseaza acum platforma online Christian Tour si descopera mai multe oferte de cazare Delta Dunarii, cu ajutorul carora vei avea parte de o vacanta de neuitat intr-un mic paradis terestru!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.