Ofertă la Wizz Air: 50% reducere la al doilea bilet de avion cumpărat

Compania aeriană Wizz Air anunță o promoție pentru cei care vor să cumpere mai multe bilete de avion.
„Fiecare client care achiziționează online un bilet pe 12 aprilie, poate cumpăra un al doilea bilet la jumătate de preț, până la maximum șase bilete”, anunță reprezentanții companiei, care precizează că promoția se încheie la miezul nopții.

Oficialii Wizz Air mai spun că fiecare bilet include un loc alocat și un bagaj mic de cabină. Alte servicii, cum ar fi bagajul mare de cabină sau de cală ori prioritatea la îmbarcare nu sunt incluse în promoţie, însă pot fi adăugate pe parcursul rezervării sau mai târziu.

Discountul nu se aplică pentru zborurile: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie și Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

Wizz Air a anunțat de curând că va lansa patru noi rute de pe Aeroportul Internațional Sibiu. „Din 19 august vom începe să operăm curse spre Nurnberg, de pe 20 august spre Milano şi Madrid, iar pe 21 august spre Munchen, toate de pe baza din Sibiu”, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer al Wizz Air.

De asemenea, pentru baza din Sibiu vor fi angajate 36 de persoane și va fi alocată o aeronavă Airbus A320. Tarifele pentru zborurile spre Nurnberg și Munchen vor începe de la 99 de lei, iar cursele spre Madrid vor costa de la 129 de lei. Cea mai ieftină cursă făcută în Europa va fi spre Milano și va costa de la doar 69 de lei.

Compania Wizz Air a mai adăugat pe listă și aeroportul din Suceava, unde va opera începând cu 19 august zboruri spre Londra. Tarifele încep de la 129 de lei. La începutul anului, Wizz Air anunța rutele: Bucureşti – Glasgow, Birmingham şi Hamburg, de la Cluj-Napoca spre Dubai, Munchen-Memmingen, Alicante, Billund, Doncaster/Sheffield şi o destinaţie complet nouă, Berlin.

Anul trecut, Wizz Air a transportat aproximativ 4,5 milioane de pasageri din și spre România, în creștere față de 2014, când au fost 3,9 milioane de pasageri înregistrați.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.