Oferta la bilete de avion. Spre ce țară poți zbura cu doar 14 lei

Ryanair a început o campanie promoțională cu reduceri la bilete de avion pentru mai multe destinații. Oferta include rute către/din 13 țări și este valabilă până luni, 14 august. Printre destinațiile cuprinse în promoție se numără Barcelona, Milano, Londra, Dusseldorf, Bologna, Roma, Bruxelles, iar de pe aeroportul din Oradea se poate ajunge în Memmingen, Germania, cu doar 2,99 euro.

„Vacanța de sfârșit de săptămână este aici și pentru a sărbători lansăm o promoție cu tarife începând de la doar 14.99€, pentru călătorii în perioada septembrie – noiembrie. Această ofertă specială se va încheia la miezul nopții (24:00), luni, 14 august. Așadar, invităm clienții să se grăbească pentru rezervarea următoarei escapade la tarif redus”, a declarat directorul de comunicare al companiei Ryanair, Robin Kiely.

Compania aeriană Ryanair transportă peste 117 milioane de pasageri pe an, în mai mult de 1.800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze. Conecteză 200 de destinații din 33 de țări. Cu o flotă de 350 de aeronave noi Boeing 737 și alte 315 aeronave comandate, care urmează să vină, Ryanair își propune o creștere a traficului de până la 180 de milioane de pasageri pe an până în 2024.

Ryanair a deschis în luna octombrie a anului trecut a doua bază la București și estimează că anul acesta va transporta mai mult de 1,9 milioane de pasageri în România. Reprezentanții companiei mai spun că oferă cel mai mic tarif din Europa. În 2016, se estima un preț mediu de sub 40 de euro pentru un bilet.

„În România, pentru moment, suntem pe locul 5, dar cu siguranță vom crește și vom avea o contribuție importantă la creșterea traficului în această țară. Până în 2024 estimăm că vom avea o creștere controlată. Estimăm un număr total de peste 180 de milioane de pasageri până în 2024”, declara, anul trecut, directorul de marketing și vânzări în cadrul Ryanair, Denis Barabas.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.