Ofertă de job cu 12.000 de euro lunar. Alte zeci de locuri de muncă plătite cu mii de euro

Compania internațională de recrutare Crossover are 50 de anunțuri active pe platforma de anunțuri de angajare eJobs. Unul dintre cele mai bine plătite locuri de muncă este un post de director of product marketing.

Firma care angajează este în domeniul IT și are peste 2.000 de clienți din mai multe domenii de activitate. Se cere experiență în marketing, în domeniul tehnologiei. Mai multe detalii despre acest loc de muncă plătit cu echivalentul a peste 12.000 de euro puteți găsi LA ACEST LINK.

Un alt job plătit foarte bine, postat pe eJobs de Crossover este și cel de Senior Software Engineer. Se cere cunoașterea limbii engleze și experiență în domeniu. Salariul lunar depășește echivalentul a 6.000 de dolari. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiți LA ACEST LINK.

Un alt loc de muncă plătit foarte bine este și cel de Product Owner. Angajatul va lucra cu partenerii companiei prin email și conferințe video. Angajatul va fi responsabil să gestioneze relația dintre echipa de dezvoltare a produsului și clienți.

Se cere exeperiență în domeniu, iar cei care sunt interesați trebuie să cunoască bine limba engleză. Programul de lucru pe săptămână este de 40 de ore, iar salariu poate depăși echivalentul a 7.000 de euro. Mai multe detalii despre acest loc de muncă puteți găsi LA ACEST LINK.

Întreaga listă de locuri de muncă postate de Crossover pe eJobs puteți găsi LA ACEST LINK.
Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.