Ode penibile aduse premierului Ciucă de primarul din Vatra Dornei: „Soarele a venit împreună cu domnul prim-ministru”

Ilie Boncheș vatra dornei

Ilie Boncheș și Nicolae Ciucă

Primarul PNL Ilie Boncheș din Vatra Dornei i-a adus adevărate ode premierului Nicolae Ciucă, care a participat joi, 25 august, la inaugurarea magistralei de gaz natural Pojorâta – Vatra Dornei.

La eveniment au participat și directorul general al Transgaz, Ion Sterian, și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

„Mi-e foarte greu să mă concentrez să găsesc cele mai potrivite cuvinte pentru astăzi, dar atâta trebuie să spun, că soarele de afară într-adevăr a venit la Vatra Dornei împreună cu domnul prim-ministru, împreună cu domnul președinte, cu domnul director general. Și chiar e realitate, nu e vis. Dacă mă credeți, melodia „Mă simt ca la 20 de ani” e valabilă la mine, dar am mintiuța (mintea – n.r.) de acuma și asta e bine și voi merge înainte cu proiectele care sunt în desfășurare și garantat se va bucura, eu zic că și la inaugurare, domnul prim-ministru, chiar dacă îl găsim într-o funcție mai mare sau… oricând la Vatra Dornei, este acceptat, iubit și primit cu ospitalitate”, a declarat primarul Ilie Boncheș.

Discursul său poate fi urmărit începând cu minutul 14.50:


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version