Ode penibile aduse premierului Ciucă de primarul din Vatra Dornei: „Soarele a venit împreună cu domnul prim-ministru”

Ilie Boncheș vatra dornei
Ilie Boncheș și Nicolae Ciucă

Primarul PNL Ilie Boncheș din Vatra Dornei i-a adus adevărate ode premierului Nicolae Ciucă, care a participat joi, 25 august, la inaugurarea magistralei de gaz natural Pojorâta – Vatra Dornei.

La eveniment au participat și directorul general al Transgaz, Ion Sterian, și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

„Mi-e foarte greu să mă concentrez să găsesc cele mai potrivite cuvinte pentru astăzi, dar atâta trebuie să spun, că soarele de afară într-adevăr a venit la Vatra Dornei împreună cu domnul prim-ministru, împreună cu domnul președinte, cu domnul director general. Și chiar e realitate, nu e vis. Dacă mă credeți, melodia „Mă simt ca la 20 de ani” e valabilă la mine, dar am mintiuța (mintea – n.r.) de acuma și asta e bine și voi merge înainte cu proiectele care sunt în desfășurare și garantat se va bucura, eu zic că și la inaugurare, domnul prim-ministru, chiar dacă îl găsim într-o funcție mai mare sau… oricând la Vatra Dornei, este acceptat, iubit și primit cu ospitalitate”, a declarat primarul Ilie Boncheș.

Discursul său poate fi urmărit începând cu minutul 14.50:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.