Ocazie rară: zeci de locuri de muncă în Canada. Se poate emigra cu toată familia

locuri de muncă în canada
Foto: Scazon / Dennis Jarvis (Flickr)

Se caută 50 de șoferi de TIR care să se mute în Canada și să lucreze pe curse lungi în Canada și în SUA.

Șoferii selectați au posibilitatea de a emigra cu întreaga familie în Canada, se menționează în anunțul de angajare.

Mai multe firme vor recruta direct într-un oraș din România pe data de 21 septembrie.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Nu se percep comisioane sau alte taxe. Firmele angajează direct, iar funcționari ai guvernului răspund la întrebări legate de formalități.

De asemenea, vor fi sesiuni de informare despre viața în New Brunswick. Formalitățile de emigrare vor fi explicate de ofițeri de emigrare ai provinciei. Acest târg de joburi este organizat de firmele angajatoare și nu există intermediari.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Aceste locuri de muncă în Canada sunt full time.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.