Oamenii pe care Google NU îi va sărbători niciodată

einstein
Artiştii Avril Lavigne şi Lil Wayne, fotbalistul italian Francesco Totti sau actriţa americană Gwyneth Paltrow nu vor avea niciodată parte de un doodle pe home page-ul Google, deoarece zilele lor de naştere coincid cu cea a celebrului motor de căutare.

Astăzi, compania americană îşi serbează ziua înfiinţării printr-un doodle care arată un tort pe care stau aprinse 14 lumânări. În 27 septembrie s-a născut şi singurul român care a fost în spaţiu, cosmonautul Dumitru Prunariu. De asemenea, astăzi este zi de sărbătoare în Mexic, care îşi serbează obţinerea independenţei faţă de Spania.

De asemenea, este puţin probabil ca Google să omagieze vreodată lansarea modelului Ford T, primul automobil produs în masă, începând cu 27 septembrie 1908, sau celebra ecuaţie a lui Abert Einstein, E=mc², publicată în 1905.

Mai mult, în 27 septembrie 1937 tigrul bengalez a fost declarat specie dispărută, iar în aceeaşi dată a anului 1822 Jean-François Champollion a anunţat că a descifrat piatra de la Rosetta, fapt care a însemnat traducerea hieroglifelor egiptene.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.