O turistă în vârstă de 36 de ani a murit după ce a fost înjunghiată de un pește-spadă

pește spadă

Imagine generată cu AI. Sursa: Chris_and_Ralph / pixabay.com

O turistă în vârstă de 36 de ani din Italia a murit în timp ce făcea surf în Indonezia, după ce a fost înjunghiată în piept de un pește-spadă, transmite BBC.

Vineri, Giulia Manfrini din Torino făcea surf în apele Insulelor Mentawai din provincia Sumatra de Vest, când a fost lovită în piept de un pește-spadă. „Informația pe care am primit-o de la șeful districtului sud-vest Siberut a fost că a avut loc un accident cu un cetățean italian. În mod neașteptat, un pește-spadă a sărit spre Manfrini și a înjunghiat-o chiar în piept”, a declarat Lahmudin Siregar, șeful interimar al Agenției Regionale de Management al Dezastrelor din Mentawai Islands Regency.

Doi martori au încercat să îi acorde primul ajutor, iar apoi tânăra a fost dusă la un centru medical. „Chiar și cu eforturile curajoase ale partenerului ei, ale personalului local din stațiune și ale medicilor, Giulia nu a putut fi salvată”, a scris pe Instagram James Colston, care deținea o agenție de turism împreună cu Manfrini.

Colston a spus că fosta sa colegă a suferit „un accident ciudat”, adăugând că „a murit făcând ceea ce iubea, într-un loc pe care l-a iubit”. „Giulia a fost forța vitală a acestei companii, iar toți cei care au intrat în contact cu ea își vor aminti de entuziasmul ei molipsitor pentru surf, zăpadă și viață”, a completat el.

Sursa: Chris_and_Ralph / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version