O turistă în vârstă de 30 de ani a fost ucisă de un rechin în largul unei insule spaniole

rechin atac

Foto: Fgyongyver / pixabay.com

O turistă în vârstă de 30 de ani din Germania a fost ucisă de un rechin care a atacat-o în timp ce se afla în vacanță în Insulele Canare, relatează „Deutsche Welle”.

Insulele Canare, ce aparțin Spaniei, se află în Oceanul Atlantic, în largul coastei Africii. Tânăra a fost atacată în timp ce naviga la aproximativ 500 de kilometri de coasta insulei Gran Canaria. Ea și-a pierdut un picior în atac și a fost preluată de un elicopter de salvare. Din păcate, ea a suferit un atac de cord pe când se afla în elicopter și a murit înainte să ajungă la spitalul din Las Palmas.

Femeia naviga într-un catamaran la aproximativ 278 de mile marine (circa 500 de kilometri) sud-vest de insula Gran Canaria când a fost atacată de rechin. Dalliance Chichester, ambarcațiunea la bordul căreia se afla, părăsise portul Las Palmas pe 14 septembrie.

Atacurile rechinilor sunt extrem de rare în zona respectivă. Doar 6 astfel de atacuri au fost înregistrate în zonă de când au început înregistrările în secolul al XVI-lea, mai notează sursa citată.

Foto: Fgyongyver / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version