O trambulină pentru copii a fost montată pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje

trambulină copii bloc 17 etaje
Foto: Captură Tik Tok Andrei Batereanu / Poliția Republicii Moldova (Facebook)

O trambulină pentru copii a fost amplasată pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje din Chișinău, anunță Poliția Republicii Moldova într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Caz ieșit din comun pe acoperișul unei bloc cu 17 etaje de pe bd. Dacia din capitală. Unii localnici au filmat cum pe acoperișul acesteia viețile copiilor sunt puse în pericol, fiind instalată o trambulină pe care săreau. Poliția s-a autosesizat imediat și a întreprins toate acțiunile de rigoare, intervenind în vederea prevenirii unui eventual pericol pentru persoanele care foloseau acest spațiu de joacă. Cu puțin timp în urmă aceasta a fost demontată și pericolul pentru copii exclus”, a transmis Poliția.

Poliția a sesizat administrația publică locală, autoritățile de gestionare a fondului locativ și Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.