O tânără merge în vacanța visurilor, după niște editări proaste în Photoshop

FOTO: Sevelyn Gat/pagina personală de Facebook

O femeie din Kenia, care își dorea să meargă într-o vacanță în Asia, s-a gândit să editeze mai multe fotografii cu locuri turistice.

Însă Sevelyn Gat n-a bănuit că pozele în care imaginea ei decupată apare pe Marele Zid Chinezesc sau în fața unui templu chinezesc, alături de un grup de turiști, vor ajunge virale pe rețelele de socializare.

Internauții au fost atrași chiar de stângăciile tinerei în manipularea fotografiilor. În câteva zile, imaginile editate cu ea în Asia au fost văzute de zeci de mii de oameni pe rețelele de socializare.

Dacă unii au râs, alții au compătimit-o și au încercat să o ajute să-și îndeplinească visul. Fotografiile au ajuns și la un om de afaceri din Nairobi, Sam Gichuru, care a strâns bani împreună cu mai mulți prieteni și au trimis-o într-o excursie în Asia.

Mai mult, Sevelyn Gat a primit și ocazia de aface un internship ca project manager în cadrul companiei lui Sam Gichuru.

Internauții nu au scăpat ocazia de a face glume pe seama tinerei și au continuat seria de fotografii editate. Pe Twitter, folosind hashtag-ul #WhereIsSeveGatsNow, Sevelyn Gat apare alături de Kim Kardashian, lângă Donald Trump sau alături de regina Marii Britanii.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.