O tânără din București a făcut infarct la birou. A leșinat, dar șefii nu au lăsat-o să plece acasă

O tânără în vârstă de 27 de ani, din București, a suferit un infarct săptămâna trecut și a murit la birou. Colegii spun că că aceasta a leșinat, dar șefii au refuzat să cheme ambulanța. Abia după al doilea leșin au sunat la 112, dar a fost prea târziu.

Tragedia a avut loc într-un context tensionat, în urma revenirii angajaților la birou, care a generat conflicte și demisii.

Femeia lucra la o editură specializată în publicaţii academice, din Bucureşti, relatează Observator News.

Martorii spun că s-ar fi simțit rău în jurul orei 11, când ar fi leșinat. Nimeni nu a chemat salvarea, pentru că și-a revenit. Între timp, ea ar fi primit doar o banală pastilă de calciu, însă nu a fost lăsată să plece acasă. 

În jurul prânzului, „a căzut de pe scaun, efectiv”, spun martorii, potrivit sursei citate.

A fost chemată salvarea, însă echipajul, fără medic, a efectuat manevrele de resuscitare, dar tânăra a rămas inconștientă. Apoi, a venit o a doua ambulanță, cu medic, care a declarat decesul tinerei după o oră. Autopsia va stabili cauza exactă a morții.

Tânăra nu ar fi suferit de alte afecțiuni, spun martorii, iar decesul s-ar fi produs pe „fond de oboseală şi de stres”. Asta pentru că, după patru ani de lucrat de acasă, cei peste o sută de angajați au fost chemați să muncească de la birou, iar asta ar fi dus la un val de demisii în masă.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version