O tânără, cunoscută drept DJ Lalla, a fost găsită decedată pe plaja din Mamaia. Care sunt ipotezele anchetatorilor

FOTO: Laura Roșca/Facebook
FOTO: Laura Roșca/Facebook

O persoană a fost găsită moartă, joi dimineață, 28 septembrie, pe o plajă de la Mamaia Nord. Polițiștii au identificat-o. Este vorba despre Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, din Turda, județul Cluj, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla.

Fata a fost găsită îmbrăcată într-un tricou și slip, iar prima ipoteză este că ar fi murit înecată. De asemenea, nu s-au găsit urme de violență asupra ei, iar salvamarii speră să nu mai fie și alte persoane în apă.

Tânăra mixa în mai multe cluburi din Capitală și lucra la un post de radio. Apropiații spun că se lupta de ceva vreme cu o depresie.

„Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi!! Drum bun, colega!!”, a transmis Horațiu Cuc, membru al trupei Noaptea Târziu care a împărtășit pe pagina sa și cum a cunoscut-o pe DJ Lalla.

Solistul trupei Deep Central, Doru Todoruț a transmis și el un mesaj de condoleanțe: „Tocmai am primit o veste care m-a lăsat perplex… DJ Lalla este femeia găsită moartă pe plajă, în Mamaia. Ne cunoșteam de mulți ani. Am participat la câteva evenimente împreună… 34 ani. Condoleanțe familiei!”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.