O tânără ar fi fost împinsă în fața metroului. Polițiștii caută o femeie

Femeia căutată de polițiști
Femeia căutată de polițiști

UPDATE: Polițiștii din Capitală a reușit să o prindă pe principala suspectă în cazul unei crime care a avut loc la metrou.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit, marți seară, în stația de metrou Dristor. Aceasta ar fi ajuns în fața unei garnituri de metrou care tocmai intra în stație.

Prima ipoteză a fost cea a unei sinucideri, însă anchetatorii s-au uitat imediat pe înregistrările camerelor de supraveghere și au constatat că e posibil ca tânăra să fi fost împinsă.

Imediat, până la terminarea programului metroului, toate stațiile au fost împânzite de polițiști și jandarmi, pentru a opri alte evenimente și pentru o posibilă depistare a unei femei de aproximativ 45 de ani, care ar fi împins-o pe tânără.

„Poliţia Capitalei intervine, în toate staţiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei, bănuite de comiterea infracţiunii de omor.

În această seară, în staţia de metrou Dristor 1, femeia în cauză ar fi împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat.

Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate stațiile de metrou.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată.

Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Cercetarile în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

*Semnalmente: vârsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul*”, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

Tot marți seară, înainte de tragedia din stația Dristor, o altă tânără a ajuns la Poliție reclamând faptul că o femeie a încercat să o împingă în fața metroului în stația Costin Georgian. Polițiștii spun că există posibilitate să fie vorba despre aceeași agresoare.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.