O tânără aproape oarbă, ajutată să își vadă copilul nou-născut

Mama cu bebelușul ei Foto: Captură Youtube

Din punct de vedere medical, Kathy Beitz este considerată aproape oarbă, dar cu toate acestea ea şi-a dorit foarte mult să poată vedea chipul copilului său când l-a născut, iar o companie i-a dat această șansă.

Singura soluţie a venit din partea unei perechi de ochelari mai puţin obişnuiţi. Compania „eSight Corporation”, cea care produce ochelari speciali pentru oameni cu probleme severe de vedere, i-a oferit şi lui Kathy această şansă unică.

Femeia nu știa nici cum arată soțul ei, cu toate acestea sentimentele au fost foarte puternice și au întemeiat o familie, iar acum au doi copii împreună, un băiețel de câțiva ani și un bebeluș pe care l-a adus pe lume zilele trecute.

Proaspăta mămică nevăzătoare a primit cea mai frumoasă surpriză a vieții sale, după ce a născut. Ea a fost copleşită de emoţii atunci când a primit în brațe bebelușul de la soțul său.

Pentru prima dată în viață, ea reușit să și observe trăsăturile feţei, mânuţele fragile şi tălpile picioruşelor lui care încap lejer în palma sa, nu doar să le simtă cu mâinile.
Mai mult, Kathy și-a văzut cu această ocazie și soțul, despre care a spus că arată foarte bine și că se reîndrăgostește de el în fiecare zi.

Datorită tehnologiei avansate, ochelarii speciali îmbunătăţesc mult vederea, iar persoana care îi poartă poate vedea fiinţele dragi şi toate lucrurile din jur, fiind o noutate în domeniu. Acest tip de ochelari combină componentele unui aparat de fotografiat cu o tehnologie de afişare bazată pe calcule precise și este de un real ajutor persoanelor cu grave probleme de vedere, precum Kathy.

Filmulețul a strâns aproape două milioane de vizualizări, iar cei care l-au urmărit au simțit alături de mămică emoțiile care au copleșit-o.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.