O tânără acuză că i s-au pus droguri în băutură într-un club din Capitală

FOTO: Pexels/Pixabay.com
FOTO: Pexels/Pixabay.com

O tânără a avut parte de o experiență nefericită într-un club din București. Potrivit Știrile Pro TV, aceasta și-ar fi lăsat băutura nesupraveghetă aproximativ 2 minute, iar cineva i-ar fi pus ceva în pahar.

La scurt timp, tânăra a leșinat, iar la spital, după analize, medicii i-au descoperit în sânge opioide și amfetamină. Ulterior, aceasta a depus plângere la poliție.

„Mi-am luat o bere, mi-am salutat prietenii, până în momentul în care mi s-a făcut rău, mi-am pierdut cunoştinţa. Am ajuns la Spitalul Universitar unde concluzia nu a fost a mea ci a doctorilor, faptul că am substanţe interzise în sânge pe care, de la sine înţeles, nu le-am consumat de bună voie.

Opioide şi metamfetamină. Mă simţeam slăbită, mi se tăia vederea. Ceva specific a fost după leşin, când în loc să-mi revin, mă simţeam tot mai rău”, a declarat tânara pentru Știrile Pro TV.

Polițiștii spun că e posibil să mai existe astfel de cazuri, însă, de rușine, victimele nu cer ajutorul anchetatorilor.

„Nu-mi venea să cred ce mi s-a întâmplat, până la episodul acesta credeam că consumul de droguri sub forma asta, pus în băutură de persoane străine este un mit urban, că se întâmplă în filme, aparent nu e chiar aşa”, a mai spus tânăra.

FOTO: Pexels/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.