O tânără a murit electrocutată pe vagon de tren

FOTO: MichaelGaida/Pixabay.com
FOTO: MichaelGaida/Pixabay.com

O tânără în vârstă de 20 de ani a murit electrocutată, după ce s-a urcat pe un tren în localitatea Chitila, pentru a-și face un selfie. Potrivit autorităților, s-a produs un arc electric, tânăra a căzut și a fost găsită decedată de echipajele SMURD. Aceasta ar fi fost studentă la arhitectură.

În ultimii ani au fost tot mai multe cazuri de tineri care au urcat pe tren și s-au electrocutat.

Tot săptămâna aceasta, un adolescent în vârstă de 16 ani, elev în clasa a zecea la Colegiul Tehnic din Buzău, a fost dus în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul III pe 70% din suprafața corpului.

Acesta s-a urcat pe un vagon dezafectat, pentru a-și face un selfie, moment în care s-a produs un arc electric care l-a aruncat de pe vagon. Acesta se afla împreună cu mai mulți prieteni.

De asemenea, anul trecut, în luna octombrie, doi tineri au fost implicați într-un caz asemănănător apropiere de gara din Focșani. Cei doi, în vârstă de 22 și 24 de ani, ambii din Focșani, s-au urcat pe un tren să-și facă fotografii. Unul dintre ei a murit și a rămas blocat sus pe vagoane, în timp ce al doilea a reușit să sară și a suferit arsuri minore la mâini.

FOTO: MichaelGaida/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.