O tânără a fost ucisă și incendiată. Polițiștii i-au făcut portretul robot și cer ajutor pentru a o identifica

Potretul-robot al tinerei ucise și incendiate
Potretul-robot al tinerei ucise și incendiate

Criminaliștii au reușit să facă portretul-robot al unei tinere care a fost ucisă și apoi incendiată într-un șanț din apropierea localității Ghimpați, din județul Giurgiu. Polițiștii fac apel la oameni și le cer celor care au informații care i-ar duce identificarea persoanei să sune la 112.

Din primele cercetări, criminaliștii au concluzionat că fata a fost omorâtă și apoi incendiată. După 72 de ore de la incendiere, corpul ei a fost găsit carbonizat în proporție de 90%. Tânăra a avut între între 20 și 30 de ani, înălțimea de 1,60 – 1,65, greutate de 50 – 55 de kilograme.

De asemenea, anchetatorii mai spun că ar fi avut părul șaten, drept, de lungime medie.

Anchetatorii mai menționează că geamantanul în care a fost introdusă după a fost omorâtă avea culoarea mov.

Rezultatele autopsiei au arătat ca înainte de a muri, ea a fost lovită cu un obiect tăietor în zona capului.

Anchetatorii au puține piste la acest moment, dar prioritatea numărul 1 este identificarea victimei. Până acum au constatat doar că ea nu se află printre persoanele declarate dispărute în ultima lună în România.

Vineri seară, mai mulți șoferi care treceau pe o șosea din Giurgiu, între Ghimpați și Valea Plopilor, au văzut într-un șanț de pe marginea drumului ceea ce părea un om care arde.

Un șofer de TIR a oprit și a încercat să stingă focul, apoi a ajuns un echipaj ISU și polițiștii.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.