O stație de metrou din București ar putea fi închisă, în urma plângerii unui călător

Stația Piața Victoriei, imagine de pe magistrala M2, Berceni - Pipera. Foto: adevarul.ro

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au analizat plângerea unui călător și consideră justificată inclusiv închiderea stației de metrou Piața Victoriei, până la remedierea deficiențelor.

Călătorul care a reclamat Metrorex la ANPC și-a prins piciorul în spațiul dintre tren și marginea peronului. Potrivit informațiilor rfi.ro, acest spațiu ar fi mai mare decât permite legea.

Sursa citată menționează că Metrorex a primit o amendă de 20.000 de lei, pentru prestarea de servicii care pot pune în pericol sănătatea și siguranța călătorilor.

Potrivit unui comunicat remis redacției greatnews.ro, Metrorex susține că garniturile circulă în regim normal pe toate magistralele și nu s-a luat în discuție închiderea temporară a vreunei stații. Metrorex adaugă că nu a putut identifica, pe camerele video, momentul în care reclamantul și-a prins piciorul între peron și garnitură.

Piața Victoriei este una dintre cele mai importante stații de metrou din București, fiind și nod de legătură între magistralele M1 și M2. 24.000 de călători folosesc zilnic una dintre stațiile Piața Victoriei 1 sau Piața Victoriei 2.

Recomandările editorilor GreatNews:

4 semne noi de circulație puțin cunoscute de șoferii din România
Locuri de muncă în Anglia. Se caută muncitori, ospătari, șoferi și personal pentru McDonald’s
O minune din România aflată la 100 de metri adâncime, promovată de CNN
Orașul unde 80% dintre locuitori trăiesc sub pământ
TEST. Recunoașteți orașele românești din aceste imagini!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.