O șoferiță de TIR a fost amendată pentru că a criticat Poliția pe Facebook

FOTO: thgmueller/Pixabay.com
FOTO: thgmueller/Pixabay.com

O șoferiță de TIR din Brăila a primit 500 de lei amendă după ce a criticat activitatea poliției pe Facebook, într-un comentariu la un articol, potrivit debraila.ro.

Acesta are 26 de ani și s-a referit la un presupus abuz al unui polițist care ar fi agresat un taximetrist.

„Poliția pu*ii! Nisște scârbe incompetente care se cred regi dacă poartă haina poliției pe ei dar nu are nicio relevanță cu prostia din capul lor”, este comentariul care i-a adus amenda.

La câteva zile a fost înștiințată că a fost amendată și a primit un proces verbal pe care scria că „prin intermediul site-ului de socializare Facebook, respectiv pe pagina „DEBRAILA”, de pe user-ul Spiridon Dana-Danuta, a adresat cuvinte și expresii jignitoare la adresa lucrătorului de poliție menționat în articol, respectiv a instituției Poliției”.

„Am comentat la Eparu Ionuț, taximetristul care a pățit ce a pățit cu poliția, iar poliția a venit acasă la mine și mi-a dat citație să mă prezint la secție pentru a mă amenda. Pentru că mi-am spus părerea mea vis-a-vis de poliție.

Cu asta se ocupă în ziua de azi Poliția Română. Le-am spus: eu lucrez ca șofer de tir și nu am luat niciodată nicio amendă pentru nimic și iau pentru asta?”, susține femeia, potrivit sursei citate.

FOTO: thgmueller/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.