O șoferiță băută a intrat într-un grup de muncitori care reparau un drum. 4 dintre ei au murit

accident iași
Foto: Captură Digi 24

Un accident extrem de grav a avut loc în Iași în această noapte. O mașină condusă de o femeie aflată în stare de ebrietate a intrat într-un grup de muncitori care reparau un drum.

Duba lor a fost împinsă, iar oamenii au fost prinși sub vehicul. Înainte să intre în duba muncitorilor de la drumuri, mașina femeii a lovit o clădire, din care a ricoșat. 4 muncitori au murit, iar alți 3 au ajuns la spital. Șoferița a ajuns și ea la spital, însă nu a vrut să rămână internată.

Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași, a declarat pentru postul de televiziune Digi24 că unul dintre muncitorii internați este în stare gravă.

Șoferița care a produs accidentul avea o alcoolemie de 0,42 la mie, peste limita de la care se deschide dosar penal, mai notează sursa citată. Polițiștii o cercetează pentru omor din culpă, vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.