O româncă din Italia ce lucra ca menajeră a câștigat un premiu uriaș al Loteriei

loteria italiana
Bilet al Loteriei italiene. Foto: gazetaromaneasca.com

O româncă din Italia care lucra ca menajeră în Torino a câștigat un venit de 1.500 de euro pe săptămână, timp de 20 de ani, relatează gazetaromaneasca.com.

Femeia a cumpărat un bilet ”Gratta e Vinci” Super Settimana în valoare de 5 euro de la una dintre tutungeriile din Corso Regina Margherita, zona din Torino în care locuiesc muţi români. După ce l-a răzuit, românca a constatat că viitorul său este asigurat pentru următorii 20 de ani: a câștigat premiul cel mare și va încasa săptămânal o rentă de 1500 euro.

Vânzătorul a povestit că femeia era unul dintre clienţii săi fideli, cartonul câştigător fiind cumpărat în cursul dimineţii. Seara, ea s-a întors cu o fotocopie a biletului câştigător pentru a-i da marea veste și a-i mulţumi.

„Super mattina” sunt bilete răzuibile emise de Loteria Italiană, cu preţul de 1,2 sau 5 euro şi care, pentru prima dată în istoria acestui tip de joc, aduc un venit săptămânal fix, ce diferă în funcţie de valoarea iniţială a biletului.

Toţi amatorii de ”Gratta e vinci” au apreciat această nouă posibilitate de câştig, care până acum a făcut fericiţi 47 de jucători, aproximativ 13 în fiecare lună.

Românca este prima care a reuşit să ia marele premiu, de-a lungul viitorilor 20 de ani aceasta urmând să încaseze peste 1,5 milioane de euro.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Bancnota de 5 dolari, ilustrată de un elev al Școlii de Pictură din Baia Mare
Idei de afaceri. Spațiu de joacă pentru copii, înființat cu ajutorul unui SRL-D
Mesajul de pace al lui Voiculescu de după gratii: Atenție, a scăzut natalitatea!