O româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt

rechin
Foto: bluegroper / pixabay.com

Două femei, o româncă și o austriacă, au fost ucise de rechini în Marea Roșie, în Egipt, la sud de stațiunea Hurghada, a anunțat duminică, 3 iulie, ministrul Mediului din Egipt, potrivit Reuters.

Românca avea în jur de 45 de ani, iar trupul său a fost descoperit la câteva ore după ce o femeie de 68 de ani din Austria a fost ucisă de un rechin.

Cele două atacuri s-au petrecut la aproximativ 600 de unul de altul, în largul coastei Sahl Hasheesh.

Ministrul Mediului a declarat că a fost înființat un comitet care va analiza circumstanțele în care au murit cele două femei.

De asemenea, autoritățile au emis un ordin prin care toate activitățile sunt suspendate în zona atacurilor.

Prima victimă a fost transferată la un spital local privat. S-au făcut încercări pentru a o resuscita, însă femeia nu a putut fi salvată.

Foto: bluegroper / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.