O plajă din România, aleasă printre cele mai frumoase din Europa

Foto: Pixabay

Plaja de la Mamaia, una dintre destinațiile turistice cele mai aglomerate din România, este una dintre cele mai frumoase din Europa, potrivit platformei online European Best Destinations.

Mamaia este pentru prima oară inclusă în topul celor mai frumoase plaje din Europa. Ediția din 2019 a ierarhiei cuprinde plaje din Franța, Spania, Grecia, Croația, Italia, Turcia, Muntenegru, Anglia și Bulgaria.

”Nu uitați să vă aduceți crema protectoare, ochelarii și costumul de baie, ca să vă bucurați din plin de relaxarea pe care o oferă această foarte lungă plajă de nisip auriu din mamaia. Plaja lungă de pe peninsulă seamănă foarte mult cu Miami Beach, însă este mult mai accesibilă ca preț față de ”geamăna” ei din Statele Unite”, se precizează în descrierea plajei românești pe European Best Destinations.

”Dacă nu vă plac barurile, restaurantele bune la prețuri accesibile și camere de hotel cu vedere la mare, atunci Mamaia nu este o destinație potrivită pentru voi”, se mai precizează în descriere.

Cum nicio autoritate din România nu colaborează cu platforma care îi ajută pe turiști să găsească unele dintre cele mai frumoase destinații turistice din Europa, plaja din Mamaia a ajuns în top datorită voturilor exprimate de vizitatorii străini ai stațiunii.