O pisică a călătorit pe aripa unui avion | VIDEO

pisică
O pisică a călătorit pe aripa avionului. Foto: Captură YouTube

Pilotul unui avion de mici dimensiuni a avut parte de o mare surpriză după ce a dus aparatul de zbor în aer: la scurt timp după decolare, pe aripa stângă a avionului a apărut o pisică, informează flyingmag.com.

Felina își găsise adăpost pe avion cât timp aparatul fusese la sol și nu a apucat să coboare odată ce avionul a decolat.

Imaginile filmate surprind figura uimită a pilotului în momentul în care zărește felina care se agățase puternic de barele avionului pentru a nu fi luată de vânt. Deși este uluit de prezența pisicii, pilotul rămâne calm și nu îi spune pasagerei sale de apariția felinei pentru a nu o speria.

Imediat, pilotul ia decizia să întoarcă avionul pentru a reveni pe aeroport. Pe măsură ce avionul coboară, pasagera observă și ea, uimită, pisica.

Ajunși cu bine la sol, pilotul Romain Jantot a dat jos pisica de pe aripă.

Jantot a declarat că nu știe dacă pur și simplu nu a văzut pisica în timpul verificărilor de dinainte de zbor sau dacă ea s-a cățărat pe aripă după ce a terminat verificarea.

Din fericire, întâmplarea s-a terminat cu bine: pisica a reușit să se țină de aripă până în momentul în care avionul a aterizat, iar pilotul și pasagera și-au păstrat calmul.

Filmul întregii aventuri a fost publicat de Jantot pe YouTube pe 21 iunie, însă a strâns deja peste 13 milioane de vizualizări.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Joburi în Palm Beach, America. Peste 1.500 de euro salariul pentru a lucra într-un loc de vis
Revoluția prețurilor la eMAG. Mari reduceri la televizoare
Locuri de muncă part-time. Program scurt, salariu atractiv
Revoluția prețurilor la eMAG. Cele mai mari reduceri ale verii

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.