O pisică a căzut peste un pacient aflat pe targă, din tavanul unui mare spital din România

dădacă pentru pisici frau miau
Foto: Andreea Dogar

Două pisici au căzut printr-o gaură făcută în tavanul fals al unui coridor al Spitalului de Urgență din Constanța, una dintre ele chiar peste un pacient care își aștepta rândul la tratament.

O anchetă a fost demarată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, după ce o bucată din tavanul secției de Radiologie s-a prăbușit, odată cu două feline.

Se pare că în timp ce un pacient se afla întins pe targă, așteptând să fie preluat pentru a i se face o radiografie, din plafonul fals au căzut peste el două pisici.

Conducerea spitalului din Constanța regretă incidentul.

”S-a ajuns la această situaţie din pricina faptului că se lucrează la sistemul de ventilaţie din imediata apropiere a locaţiei în cauză, iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situaţia creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firmă specializată pentru a îndepărta animalele, în condiţii de siguranţă, astfel încât să nu se mai întâmple incidente de acest gen”, a transmis conducerea spitalului.

Se pare că incidentul s-a produs în timpul unor lucrări de reparații ale instalațiilor celei mai mari unități medicale din Dobrogea, muncitorii fiind cei care au observat prima oară cele două pisici.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.