O pacientă a pozat ce a primit la micul dejun într-un spital: „Florin Iordache, ți-l ofer cu drag”

SURSA FOTO: Hotnews.ro
SURSA FOTO: Hotnews.ro

O femeie din București a publicat pe o rețea socială o fotografie cu micul dejun primit într-un spital din Capitală.

„Când vezi conținutul, sincer, îți trece pofta (foamea)… dar iată: 3 biscuiți (populari) + 1/2 feliuță de parizer peste care stă supărată o bucățică dintr-o secțiune de castravete (~3 cm) + margarină + marmeladă”, spune pacienta, care adaugă că „realmente e mai scumpă caserola decât conținutul. Aport caloric? Ce mofturi am!”, a spus aceasta, potrivit Hotnews.ro.

Femeia le-a transmis un mesaj și ministrului Sănătății, Sorina Pintea, dar și lui Florin Iordache, deputat PSD: „Hai, Florin Iordache, ți-l ofer cu drag, căci numai astfel poți vedea care-i diferența dintre spitalul privat și cel de stat.

Atât au dreptul să primească oamenii care au contribuit la CASS 43 de ani și care, prin împrejurări nedorite au ajuns să aibă nevoie de servicii medicale! Doamnă Sorina Pintea, dumneavoastră vă ofer chifla de 40 de grame, de care nu mă pot atinge, citindu-i eticheta!”

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat că în spitalele de stat sunt aceleași condiții ca la privat, datorită măsurilor pe care guvernarea PSD le-a luat în ultimii ani.

Declarația a fost făcută în contextul în care liderul PSD a fost internat la un spital privat, în urma unor dureri de spate.

„Că e la stat sau la privat nu e nicio problemă, prin măsurile pe care noi le-am luat că e la stat sau privat condițiile sunt la fel de bune. Eu am fost într-un spital de stat unde am fost la fel de mulțumit ca la un spital privat”, a declarat Florin Iordache, la Realitatea TV.

Atunci când a fost întrebat câți pacienți au fost în salonul în care a fost internat, la spitalul Floreasca, Iordache a răspuns: „Când te doare și ai probleme stai să numeri pacienții?”. Fostul ministru al Justiției s-a arătat iritat din nou când i s-a spus că Liviu Dragnea stă singur în cameră: „De unde știi, ai fost tu și ai văzut că stă singur în rezervă?”

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.