O maternitate inaugurată de câteva zile a fost inundată

O maternitate din Timișoara, inaugurată în urmă cu câteva zile, are probleme mari la acoperiș. La etajul patru al clădirii a început să plouă, la propriu în paturile gravidelor.

Apa a început să apară pe la plafoniere și la geamuri. Potrivit observatornews.ro, infirmierele s-au dotat cu găleți și cârpe pentru a face față apei.

Conducerea Spitalului Judeţean din Timişoara, de care aparţine maternitatea Bega confirmă problema şi susţine că a semnalat-o deja Consiliului Judeţean Timiş. CJ a supravegheat şantierul şi a făcut şi recepţia.

Clădirea este în garanţie pentru 5 ani, iar constructorul a fost deja somat să vină pentru reparaţii. O scurgere pluvială de pe terasa circulantă a etajului patru s-a înfundat, cel mai probabil din cauza unui viciu de proiectare.

20 de milioane de euro au fost investiţi în maternitate, bani europeni de la bugetul de stat şi de la bugetul Consiliului Judeţean. 

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version