O mamă l-a certat pe salvamar pentru că i-a scos copiii din valuri: „Copiii mei pot înota cum vor: cu picioarele în sus, cu capul în apă!”

FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

O turistă l-a certat pe un salvamar care și-a făcut datoria pe o plajă din Eforie Nord. Acesta i-a scos copiii din apă, pentru că erau nesupravegheață în apă, iar pe plajă era arborat steagul roșu.

Salvatorii spun că mama se afla la peste 200 de metri distanță de cei doi copii și niciun nu avea mai mult de 12 ani.

Însă mama, în loc să-i mulțumească, a venit să-l certe pe salvamar pentru că ar fi țipat la cei doi copii aflați în pericol.

„Știu exact unde sunt copiii mei. Nu contează la ce distanță erau. Eu pot să îmi las copiii unde vreau. Tu nu ai dreptul să țipi la nimeni de pe plajă. Te rog frumos să îți vezi de atribuțiile tale. Copiii mei se pot scaldă cum vor: cu capul în apă, cu picioarele deasupra, se scaldă cum vor”, a strigat mama către salvamar, potrivit adevarul.ro.

Deși acesta îi atrage atenția că este steag roșu, femeia a continuat, pe același ton de mahala.

„Noi mai stăm cinci zile aici și e ultima dată când te mai iei de acești copii. Copiii mei înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată, în viața asta”, a spus femeia.

Când i s-a atras atenția să nu îi mai lase singuri în apă, a spus că îi lasă pe răspunderea ei, că știe ce face. Salvamarul a anunțat-o că în cazul în care îi mai vede cei doi copii în pericol va chema poliția, însă mama spune că nu îi pasă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.