O mamă a fotografiat gândaci într-un spital pentru copii

FOTO: Furca Maria Mirabela/Facebook
FOTO: Furca Maria Mirabela/Facebook

Mama unui copil internat în secția de Pediatrie a Spitalului Județean Deva a pozat gândaci în salon și a publicat imaginile pe Facebook.

„Îmi culc fain copilul și la un moment dat după ce adoarme îl așez în pat și eu lângă el și deodată ridic capul de pe pernă și văd acestă goangă cum vine spre noi, m-am speriat îngrozitor și îmi ridic brusc copilul din pat și aștept să se dea jos să îl pot omorî, copilul cum l-am luat așa în grabă, bineînțeles că s-a speriat și a început să plângă”, a povestit mama copilului.

Copilul a fost internat săptămâna trecută în spitalul din Deva. „Astăzi în data de 1.04.2019, unde suntem internați de joi, vedem acest specimen de îți vine să înnebunești.

În ultima poză este o altă goangă la fel de scârboasă, ea se afla gata moartă în primul salon unde ne-a pus când am venit la spital, bineînțeles ca încă este și acum acolo deși eu sunt în salonul de lângă….

Deci vă imaginați ce curățenie se face în acest spital! Mi-e scârbă unde trebuie să aducem copiii să îi tratăm!”, scrie mama pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu două săptămâni, o femeie din București a publicat pe o rețea socială o fotografie cu micul dejun primit într-un spital din Capitală. „Când vezi conținutul, sincer, îți trece pofta (foamea)… dar iată: 3 biscuiți (populari) + 1/2 feliuță de parizer peste care stă supărată o bucățică dintr-o secțiune de castravete (~3 cm) + margarină + marmeladă”, spune pacienta, care adaugă că „realmente e mai scumpă caserola decât conținutul. Aport caloric? Ce mofturi am!”, a spus aceasta.

Femeia le-a transmis un mesaj și ministrului Sănătății, Sorina Pintea, dar și lui Florin Iordache, deputat PSD: „Hai, Florin Iordache, ți-l ofer cu drag, căci numai astfel poți vedea care-i diferența dintre spitalul privat și cel de stat.

Atât au dreptul să primească oamenii care au contribuit la CASS 43 de ani și care, prin împrejurări nedorite au ajuns să aibă nevoie de servicii medicale! Doamnă Sorina Pintea, dumneavoastră vă ofer chifla de 40 de grame, de care nu mă pot atinge, citindu-i eticheta!”

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat că în spitalele de stat sunt aceleași condiții ca la privat, datorită măsurilor pe care guvernarea PSD le-a luat în ultimii ani.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.