O învățătoare a fost amenințată cu moartea de tatăl unui elev căruia îi scăzuse nota la purtare

Foto: Școala Gimnazială Zebil (Facebook)

O învățătoare din Tulcea a fost amenințată cu moartea de tatăl unui elev căruia aceasta îi scăzuse nota la purtare, relatează publicația locală „Replica Online”.

Cristinel L. a amenințat-o atât pe învățătoare, cât și pe soțul acesteia, care este polițist. Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare.

Incidentul s-a petrecut în iunie 2022, după ce învățătoarea de la Școala Gimnazială din satul Zebil, comuna Sarichioi, județul Tulcea, i-a informat pe părinții elevului că i-a scăzut acestuia nota la purtare.

Fiind în stare de ebrietate, tatăl copilului s-a enervat și a amenințat-o pe învățătoare și pe soțul acesteia prin 3 mesaje audio postate pe grupul de WhatsApp al clasei a IV-a.

„Las că te prind, te bat și pe tine și pe el, pe el oricum îl bat, oricum știi că pe el l-am mai fugărit cu toporul… ție îți tai gâtul… te omor”, a scris bărbatul.

De asemenea, tatăl copilului l-a sunat pe telefonul personal pe soțul învățătoarei, adresându-i injurii și amenințări.

Cristinel L. a fost trimis în judecată de procurori și a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare. Sentința nu este definitivă.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version