O însoțitoare de bord i-a spus unei pasagere că e „prea dezbrăcată” și i-a cerut să se acopere

ținută avion

Foto: X (Twitter)

Maggi Thorne, o atletă din SUA, a povestit că o însoțitoare de bord de la compania aeriană Southwest Airlines i-a spus că „este prea dezbrăcată” și că are o ținută „nepotrivită”, relatează publicația Insider.com.

Femeia era îmbrăcată într-o ținută sport. Maggi Thorne s-a îmbarcat în zborul Southwest Airlines purtând pantaloni de jogging Nike și un top strâmt de culoare neagră.

Thorne, care a concurat de 7 ori la „American Ninja Warrior”, a declarat pentru Insider că, pentru ea, ținuta era departe de a fi nepotrivită.

După incident, femeia a relatat întâmplarea pe rețeaua de socializare X (fosta Twitter), unde povestea sa a strâns peste 20.000 de vizualizări. Mai târziu, ea a spus că linia aeriană i-a cerut scuze și i-a transmis că a depus o plângere în numele ei.

Atleta a povestit că tocmai se îmbarcase în Orlando, Florida, când a fost abordată de o însoțitoare de bord. Aceasta i-a spus că ținuta ei este „nepotrivită” și i-a cerut să se acopere.

„A venit la mine, m-a întrebat despre ținuta mea și a spus că sunt prea dezbrăcată și că ținuta nu este potrivită pentru compania aeriană”, a spus Thorne.

„A fost incredibil de jenant”, a adăugat ea.

Femeia a mai spus că a refuzat să se acopere. Ea a completat că Southwest Airlines nu are o politică de îmbrăcăminte formală. Regulamentul prevede doar că pasagerii nu au voie să poarte „haine lascive, obscene sau vădit ofensatoare”.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version