O înmormântare la care toată lumea a râs. „Vreau să ies, e întuneric aici!”

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Rude și cunoștințe ale lui Shay Bradley au râs la funeralile sale. Zeci de oameni care au participat la înmormântarea veteranului în armata irlandeză au avut parte de un moment care a a devenit viral pe rețelele sociale.

După ce sicriul a fost coborât în groapă, în momentele în care cei care l-au cunoscut își luau rămas bun, vocea lui Shay s-a auzit strigând: „Lăsați-mă să ies de aici! E al dracului de întuneric!”

Și-au dat seama repede că e vorba de o farsă pe care acesta a pus-o la cale din timpul vieții. Vocea a devenit tot mai nervoasă, iar Shay a înregistrat inclusiv bătăi în lemn, care să pară că sunt în capacul sicriului: „Unde naiba sunt? Lăsați-mă să ies. E al dracului de întuneric aici. Ăla-i preotul pe care îl aud? Sunt Shay și sunt într-o cutie… La naiba, am murit”.

Apoi, a început să cânte o melodie prin care își lua rămas bun de la cei dragi. Shay a murit pe 8 octombrie, după o boală lungă, însă care nu l-a făcut să-și piardă simțul umorului. Fiica sa a explicat într-un mesaj pe Twitter că el a plănuit totul și că și-a dorit foarte mult să îi vadă pe cei dragi zâmbind.