O fetiță de 9 ani a fugărit un tâlhar care i-a furat telefonul

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

O fetiță de 9 ani, din Iași, a fugit după un bărbat care i-a furat telefonul. Din fericire, momentul în care i-a fost furat telefonul a fost surprins de de o cameră de luat vederi din zonă, iar făptașul a fost identificat de polițiști.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, recidivist.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un bărbat de 44 de ani, din comuna Probota, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că, la data de 11 aprilie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, aceasta i-ar fi smuls din mâna unei minore un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de 450 lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 17 aprilie, bărbatul a fost reţinut de către poliţişti în baza unei ordonanţe de 24 de ore, fiind introdus în arestul Poliţiei“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi, citaţi de ziaruldeiasi.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.