Fetița dispărută când se întorcea de la școală a fost găsită moartă pe un câmp

mihaela adriana fieraru
Mihaela Adriana Fieraru. Sursa: Poliția Română

ACTUALIZARE. Fetița de 11 ani dispărută după ore a fost găsită moartă. Un olandez este principalul suspect.

Știrea inițială:

O fetiță în vârstă de 11 ani a dispărut după ce a plecat de la școală vineri, 20 septembrie.

Mihaela-Adriana Fieraru este din comuna Gura Șuții din județul Dâmbovița și este căutată acum de zeci de polițiști.

Potrivit Poliției Române, fata a plecat în jurul orei 17:00 de la școala din comună, unde este elevă, şi nu a mai ajuns la acasă.

Semnalmentele fetei sunt următoarele: 1,50 metri, 45 de kilograme, ochi căprui, păr şaten închis, lung, purtat în codiţe, lateral, constituţie atletică, ten măsliniu.

La momentul dispariției fetița purta un hanorac cu mânecă lungă și glugă, de culoare bleu, pantaloni roz, și era încălțată cu adidași negri, cu talpă albă. Avea asupra sa un rucsac negru.

Fata este căutată acum inclusiv cu un elicopter, cu drone și câini de urmă, relatează Digi24.

Mama ei a povestit pentru postul de televiziune Pro TV că o aștepta pe fată să vină acasă, după terminarea orelor, dar aceasta nu a mai ajuns la domiciliu. O cameră de supraveghere a surprins-o pe elevă la aproximativ 300 de metri de casă, însă ulterior traseul său nu mai este cunoscut.

Familia și localnicii se tem că fata a fost răpită de pe stradă de nişte necunoscuţi, mai ales că minora era un copil cuminte și, din spusele lor, nu avea niciun motiv să fugă de acasă.

Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să anunțe Poliția sau să sune la 112.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.