O femeie și-a injectat suc de fructe intravenos

FOTO: kerdkanno/Pixabay.com
FOTO: kerdkanno/Pixabay.com

O femeie în vârstă de 51 de ani, din China, s-a gândit că ar beneficia direct și mai rapid de beneficiile fructelor și legumelor dacă și-ar injecta sucul direct în vene.

Potrivit Xiaoxiang Morning Herlad, un cotidian chinez de limbă engleză, experimentul aproape a costat-o viața pe femeie.

Aceasta și-a injectat un smoothie făcut din 20 fructe. Imediat a început să se simtă rău și a ajuns la spital în stare gravă, potrivit medicului care a tratat-o. Potrivit doctorului Liu Jianxiu, pacienta lui a pus smoothie-ul într-o pungă de plastic și și-a administrat-o pe post de perfuzie.

A suferit de o infecție gravă, care a început să se răspândească rapid în tot organismul. I-au fost afectat rinichii, ficatul și inima. Medicul a trecut-o la dializă și i-a administrat un tratament cu antibiotice puternice.

După cinci zile de terapie intensivă, a fost transferată la secția pentru afecțiuni renale. A început să se pună pe picioare, iar acum este în afara oricărui pericol. Medicii chinezi au decis să prezinte cazul tocmai pentru a trage un semnal de alarmă.

Și chinezoaica a decis să vorbească despre experiența nefericită, conștientă că a fost la un pas de moarte. „Am crezut că fructele proaspete sunt deosebit de hrănitoare și că mi-ar face bine să mi le injecteze direct în corp. N-aveam nici cea mai mică idee despre cât de mult rău îmi voi face”, declarat femeia pentru presa chineză.

FOTO: kerdkanno/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.