O femeie și-a găsit mașina îmbrăcată în gheață, după ce s-a spart o țeavă în parcare

mașină înghețată sibiu

Sursa: oradesibiu.ro

O femeie din cartierul Valea Aurie din Sibiu și-a găsit mașina îmbrăcată în gheață, după ce conducta de apă de lângă blocuri s-a spart, relatează publicația opiniadesibiu.ro.

Din cauza temperaturilor foarte scăzute din zilele trecute apa care țâșnea din conductă a înghețat, cuprinzând și mașina unei locatare din bloc.

„Nu e posibil așa ceva! Noi ce facem cu mașinile în gheață? Cum scăpăm de ea?”, a spus proprietara mașinii.

„Este vorba despre un mic por în conducta de aducțiune apă brută Sadu-Sibiu. Apa care a tâșnit prin acel por a înghețat rapid, datorită temperaturilor deosebit de scăzute. Defecțiunea a fost remediată ieri noapte de către angajații noștrii. Proprietarul autovehicului afectat de această defecțiune a fost ajutat de către Apă Canal Sibiu să-și „dezghețe” mașina, prin gararea temporară într-un garaj încălzit. Practic, nu au existat daune ci doar un disconfort temporar cauzat de acest incident”, a transmis Societatea Apă-Canal, potrivit sursei citate.

Conducta respectivă urmează să fie înlocuită cu una subterană. A existat un câștigător al licitației, însă rezultatul procedurii a fost contestat, iar lucrările nu pot începe. Până atunci, muncitorii de la Apă-Canal au „reparat” conducta cu un dop de lemn pe care l-au bătut în țeavă.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version