O femeie în scaun cu rotile a fost bătută pe o stradă din Cluj

FOTO: Capturi video
FOTO: Capturi video

O femeie imobilizată într-un scaun cu rotile a fost bătută și aruncată pe trotuar într-o stație de autobuz din cartierul clujean Mărăști, potrivit stiridecluj.ro.

În imaginile filmate de un martor se vede cum între femeia imobilizată în scaun și alte trei persoane apare un conflict. La un moment dat, cearta degenerează și încep să se îmbrâncească. Un tânăr îi răstoarnă scaunul cu rotile și fuge la o mașină parcată.

Autoturismul a demarat, iar femeia imobilizată a fost ajutată de trecători.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au început o cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Sunt derulate verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în a avut loc starea conflictuală, urmând a fi dispuse măsuri legale. Nu au fost depuse sesizări în acest sens”, precizează Poliția Cluj, potrivit stiridecluj.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.