O femeie care avea pensia 1.900 de lei a primit la recalculare peste 10.000 de lei. „Eu când am văzut, să mi se facă rău”

Foto: Captură video PRO TV

O femeie care avea pensia 1.918 lei a primit la recalculare 10.284 de lei, relatează postul de televiziune PRO TV. Speriată de suma mare de bani de pe hârtie, pensionara s-a dus la Casa de Pensii și a aflat că, așa cum bănuia și ea, calculele fuseseră greșite.

„M-a greșit acolo, să vă spun, și ce credeți că mi-a trecut? Că am de primit o sută de milioane. M-am speriat. Bă, primesc o sută de milioane… de unde dau banii înapoi?”, a povestit Zoica Gheorghe pentru sursa citată.

După ce a primit decizia de recalculare, pensionara s-a dus la Casa de Pensii.

„Eu când am văzut o sută de milioane acolo, să mi se facă rău. Mi-a calculat cred în numele la altă persoană. De unde suma asta să o primesc eu? Cât e aici? 10.284? A văzut domnul și a zis: da, e recalculat greșit, faceți cerere și așteptați să vină alta acasă”, a mai povestit pensionara, care a lucrat 35 de ani.

Foto: Captură video PRO TV

Cazul său nu este singular. În ultimele zile, și alți pensionari nelămuriți au mers la casele de pensii și au aflat că pensiile le-au fost recalculate greșit. Pensionarii ale căror pensii au fost recalculate eronat urmează să primească acasă noi decizii de recalculare.

Citiți și:

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version