O femeie care abia se deplasa a intrat cu cadrul de mers în mare: „Nu mi-a fost frică pentru că știu să înot”

turistă cadru de mers eforie nord

Foto: Captură Digi 24

O femeie a intrat cu cadrul de mers în mare în stațiunea Eforie Nord, în ciuda avertizării salvamarilor care i-au spus să stea pe mal.

Turista, care se deplasa cu greutate, a fost doborâtă până la urmă de valurile puternice. Deși se afla lângă mal, femeia a fost aproape de a fi acoperită de apă deoarece se mișca foarte greu.

Întrebată de o jurnalistă de la postul de televiziune Digi 24 dacă nu i-a fost frică să intre în apă, turista a replicat: „Nu, pentru că știu să înot.”

„Dar într-adevăr trage foarte tare apa, și recunosc că am făcut o greșeală. Au sărit și domnii și imediat m-au ridicat”, a mai spus ea.

Un salvamar care a intervenit a relatat ce s-a întâmplat: „După ce a căzut am mers acolo și a zis că se ridică singură deși nu putea, vedea că nu rezolvă nimic cu ce încearcă ea să facă și degeaba. Abia ne-a lăsat.

Ea a intrat în apă și i-am fluierat, le-am zis să vină mai la mal (femeia era însoțită de un bărbat – n.r.) pentru că sunt valurile foarte puternice și o vor dărâma. N-au vrut să-nțeleagă și au dărâmat-o. Într-un final au dărâmat-o. Am fost să o ajut și spunea că nu are nevoie, deși se vedea clar că nu se poate. Nu se putea ridica, asta i-am zis și eu.

Și am fost și acuma la ea, i-am zis să iasă pe mal și au zis că nu, că-i OK, spuneau că ei sunt proști și am spus „nu a zis nimeni că sunteți proști, dar trebuie să ascultați”. Degeaba, în zadar. Pentru că sunt curenții, e hula de fund care sapă, trage nisipul. Și sunt fel și fel de gropi, d-asta nu suntem nici de acord cu intratul în apă.”

Miercuri, un salvamar a fost atacat cu o piatră de un turist supărat că salvatorul îi ceruse să iasă din apă. Incidentul s-a petrecut tot în Eforie Nord. În plus, turistul l-a smucit pe salvamar, care a căzut de pe ski jet și s-a lovit cu capul de ambarcațiune.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version