O femeie care a abandonat 9 căței într-un sac de rafie a primit o amendă usturătoare

câine căței
Foto: maja7777 / pixabay.com

O femeie în vârstă de 32 de ani care a abandonat 9 căței într-un sac de rafie a fost amendată cu suma de 3.000 de lei, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara într-un comunicat de presă.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Hunedoara au fost sesizați cu privire la faptul că în data de 21 martie 2022 o persoană necunoscută a abandonat, dintr-un autoturism, în localitatea Petros, comuna Baru, 9 pui de căței ce abia fuseseră născuți.

Puii erau puși într-un sac de rafie.

Polițiștii au identificat persoana care a abandonat animalele, o femeie în vârstă de 32 de ani, din Hațeg, care a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Foto: maja7777 / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.