O femeie a rămas fără mașină și a fost amendată pentru că a aruncat gunoi pe câmp

FOTO: mbousevschool120/Pixabay.com
FOTO: mbousevschool120/Pixabay.com

O femeie din Mehedinți a primit o amendă usturătoare și a rămas fără mașină, după ce comisarii Gărzii de Mediu au prins-o cu ajutorul unor imagini surprinse de camerele de supraveghere. Mai exact, aceasta a aruncat deșeuri pe un câmp.

Inițial, aceasta a spus că nu are nicio legătură, dar după ce i-au fost arătate înregistrările video, a recunoscut. A primit o amendă de 20.000 de lei, iar mașina cu care transporta gunoaiele a fost confiscate.

La începutul lunii septembrie, polițiștii au confiscat o autoutilitară folosită de un bărbat pentru a transporta și arunca saci cu gunoi pe un câmp din Fetești.

Bărbatul a fost identificat cu ajutorul Poliției Municipiului Fetești, fiind sancționat contravențional cu 10.000 lei. La aceasta s-au adăugat sancțiuni contravenționale pentru lipsa documentelor și inspecția tehnică periodică a autoutilitarei expirată.

Și în Bihor, în vară, a fost confiscată o mașină. Un cuplu a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce arunca gunoi pe marginea drumului, în localitatea Sânmartin.

Poliţiştii i-au anunţat pe comisarii Gărzii de Mediu care, apoi, i-au şi amendat pe cei doi soţi şi le-au confiscat autoturismul, care este al patrulea vehicul indisponibilizat de comisari pentru astfel de fapte, în ultimii 2 ani. 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.